Kohuväite: ”Britney Spears ei laula omilla levyillään!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni suosittu menestyslaulaja on urallaan kohdannut väitteitä, joiden mukaan he eivät laula livenä keikoillaan. Esimerkiksi poptähti Britney Spearsia on syytetty useampaan otteeseen esiintymisestä taustanauhan kanssa. Nyt neitokaisen kimpussa ollaan jälleen.

Star-lehti nimittäin väittää, että Britney Spears ei itse laula omilla levyillään. Amerikkalaisen Myah Marie -nimisen laulajaneitokaisen isä Murray Langston kertoo julkaisulle, kuinka hänen tyttärensä laulaa Britneyn albumeilla. Miehen mukaan hänen tyttärensä kuulostaa aivan maailman suosituimpiin lukeutuvalta poptähdeltä.

Lehdelle avautunut Langston kertoo, kuinka hänen tyttärensä on laulanut seitsemän kappaletta Spearsin menestyneelle Femme Fatale -albumille. Myah Marien kerrotaan saaneen palkkaa ainoastaan 1.000 dollaria per kappale. Britney ei itse ole kommentoinut omituisia väitteitä.

Britney Spears nimettiin äskettäin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Spears tienasi kymmeniä miljoonia muun muassa Femme Fatale -kiertueellaan. Lisäksi hän kasvatti tilipussiaan hajuvesillä ja Elizabeth Arden -mainoskampanjalla. Poptähti ohitti Forbes-talouslehden listauksessa muun muassa Lady Gagan, Taylor Swiftin ja Rihannan.