Claudia Romani singahti pelikentälle – stringeissä tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia pääsee harva se päivä paparazzien kuvauksen kohteeksi muhkeine muotoineen.

Nyt Claudia Romani on lunastanut paikkansa kuumimpana futishottiksena, sillä hänet on ikuistettu pelaamassa ruohokentällä Miamissa. Brunetti kurvitar oli valinnut yleen seksikkään peliasun, sillä hänen peppuaan peittivät vain pienet stringit. Jaloissa julkkisneidolla oli tummat polvisukat.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.