Kim Kardashian yllätti: Haluaisi harrastaa seksiä itsensä kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuva Kimye, eli Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan perheenlisäystä. Tuoreissa paparazzikuvissa Kimin vatsalla on nähty jo pieni kumpu, joka kielii tulevasta jälkikasvusta.

Viime aikoina lähinnä raskautensa vuoksi otsikoissa viihtynyt Kim Kardashian yllätti erikoisella kommentillaan Kourtney and Kim Take Miami -realitysarjan tuoreessa jaksossa. Kurvitar nimittäin paljasti sisarelleen Khloelle haaveensa, jonka epäilemättä myös miljoonat miehet ympäri maailman jakavat.

– Haluaisin harrastaa seksiä itseni kanssa. Haluaisin tietää, miltä seksi kanssani tuntuu, Kim Kardashian kertoi.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.