Nainen oli liian lihava hierontaan: ”Hajoitat hierontapöydän”

Lifestyle Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Nykyaikana pettyneiden asiakkaiden kokemukset leviävät internetissä ja sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Samoin on käynyt nyt, kun pettyneen amerikkalaisnaisen hierojakokemus on kerännyt laajan yleisön huomion.

Puolimaratonia varten treenaava Laura Smith sai nimittäin järkytyksekseen kuulla, ettei hän pääse hierottavaksi ylipainonsa takia. Yli 113 kiloa painava ja 1,92 metriä pitkä nainen oli rentoutumassa Natural Healing Center -lomakeskuksessa Coloradossa, kun hän päätti mennä keskuksen kylpylään hierontaan. Kylpylän omistaja Penny Wells kuitenkin kieltäytyi hieromasta Smithiä, Fox Denver uutisoi.

Amerikkalaisnaisen mukaan Wells sanoi hänen olevan ”liian lihava”, ja että hän rikkoisi kylpylän hierontapöydän. Asiasta ymmärrettävästi suivaantunut Smith onkin sittemmin valittanut saamastaan kohtelusta julkisuudessa. Kylpylän omistaja on kommentoinut tapausta sanomalla, ettei hän halunnut Smithin joutuvan maksamaan rikki menevää pöytää. Hän on kieltänyt kutsuneensa Smithiä lihavaksi.