Näyttävä kosto: Alttarille jätetty nainen laihdutti 44,5 kiloa

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Omien häiden peruuntuminen lukeutuu varmasti sen kokeneiden ihmisten kamalimpiin muistoihin. Eräs brittinainen ei kuitenkaan antanut sulhasensa ohareiden pilata elämäänsä. Sen sijaan hän päätti laittaa koko olemuksensa uuteen uskoon.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka 31-vuotias Pamela Doyle koki elämänsä järkytyksen hänen sulhasensa jätettyä hänet ennen pariskunnan häitä. Doylen kihlattu jätti naisen tämän painon ja siihen liittyvien ongelmien takia. Brittinainen painoi eron aikoihin noin 108 kilogrammaa. Kuvat neitokaisesta löytyvät tästä.

– Viime maaliskuussa hän tuli luokseni ja sanoi haluavansa päättää suhteemme. Minun täytyy myöntää, että kanssani oli vaikea olla enkä syytä häntä, Pamela Doyle selittää erostaan Daily Mailille.

Nainen on sittemmin näyttänyt entiselle kihlatulleen mistä tämä jää paitsi. Puhelinkeskuksessa työskentelevä Doyle on nimittäin laihduttanut 44,5 kiloa alle vuodessa. Laihdutusurakka onnistui ahkeralla urheilulla sekä hypnoosilla, jonka avulla Doyle käsitteli omia negatiivisia ajatuksiaan. Entisen poikaystävänsä käyttäytymisestä huolimatta nainen ei ole sulkenut pois yhteenpalaamisen mahdollisuutta.