Armi Toivaselta jyrkkä ei laivakeikoille – tässä syy

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Putous-viihdeohjelmasta ja 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta tutuksi tullut näyttelijä Armi Toivanen on nykyisin kysytty tähti. Hän voitti viime vuonna Vuoden sketsihahmo -kilpailun, ja tänä vuonna Sanna-Raipe Helminen oli sekin menestys.

Stara tapasi Toivasen uuden elokuvansa merkeissä. Yksityiselämäänsä tiukasti varjeleva Putous-kaunotar ei suostu paljastamaan arkensa yksityiskohtia haastattelussa. Hän kertoo haluavansa tulla tunnetuksi vain ammattinsa kautta. Keikkapyyntöjä suosikkinäyttelijä saa nykyisin runsaasti.

– Kyllä niitä tulee aika paljon. Kyllähän ihmiset kysyy vaikka minne, ihan häistä firman pikkujouluihin ja virkistyspäiviin ja messuille, luettelee viihdyttäjä, ja kertoo mitä keikkapaikkaa erityisesti boikotoi.

– En lähde laivalle siitä syystä, ettei siellä voi olla yksinään. Joutuisit olemaan koko matkan ajan vaan hytissä. Siitä syystä. Se ei ole kauhean kätsyä. On varmasti paljon muutakin, minne en lähde. Julkisiin juttuihin, missä joutuu ihmisten ahdistelemaksi, kertoo Armi Toivanen Staralle haastattelun päätteeksi.