Armi Toivanen Staralle: ”Ihmiset pystyy karkottamaan monin tavoin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin ensi-iltansa saanut kotimainen elokuva 21 tapaa pilata avioliitto herättänee katsojissaan tuntemuksia avioliiton iloja ja kiroja kohtaan. Selvitimme miten elokuvan päätähti Armi Toivasen sketsihahmo Sanna-Raipe Helminen reagoisi, jos hänen pitäisi sanoa sananen avioliiton pilaamisesta.

– En tiedä, kysy siltä. Minä en osaa sanoa, mitä se sanoisi. Sehän ei ole todellinen henkilö. En usko, että se sanoisi varmaan yhtään mitään. Se olisi vaan hiljaa, Armi Toivanen totesi ja kommentoi omasta puolestaan samaa kysymystä.

– Minulla ei ole asiasta kokemusta, kun en ole koskaan ollut naimisissa. Olisi tyhmää heittää kommenttia tyyliin ”Näin pilaat liittosi”, kuten yksi lehti otsikoi, että olisin niin kommentoinut. Voin vaan veikkailla. Kyllähän sitä pystyy todella monin eri tavoin karkoittaman ihmiset luotaan. Esimerkiksi olemalla vaikka joka päivä kännissä.

Toivanen kertoi äskettäin eräässä haastattelussa kaksoissiskostaan, ja siitä, miten julkisuus on vaikuttanut hänen yksityiselämäänsä. Monet luulevat identtistä kaksoissisko Alinaa Armiksi ja tulevat juttelemaan tälle. Tumma kaunotar on itsekin joutunut tottunut siihen, että ihmisten päät kääntyvät kadulla kulkiessa.

– Mä en kauheasti nauti siitä, että ihmiset tunnistavat. Yritän vaan olla välittämättä. Kyllä minä mieluummin olen tunnistamaton kuin tunnistettu, tokaisee neito.

– Ei se ole ihmisten vika. Ihmiset on tosi kivoja ja iloisia ja tulee kiittämään. Sehän on tosi hieno juttu. En ole ainakaan vielä mitään vittuilua saanut. Tiedä sitten, koska se alkaa.