Emeli Sande ihmetyttää – nauttii saadessaan fanit itkemään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monilla arvostetuilla palkinnoilla palkittu skotlantilainen Emeli Sande on edellisen vuoden aikana noussut huomattavaan suosioon ympäri maailmaa. Muun muassa Heaven ja Next to Me -kappaleista tunnettu laulajatar herättää nyt ihmetystä kommenteillaan.

Neitokainen on nimittäin kertonut BBC:lle, kuinka hän nauttii siitä, että fanit itkevät hänen kappaleidensa johdosta. Sanden mukaan kuuntelijoiden itkeminen onkin hyvä asia. Menestyslaulajan mukaan se kertoo siitä, että fanit ovat saaneet yhteyden hänen musiikkiinsa.

– Jos joku joskus sanoo minulle, että he ovat itkeneet keikallani, niin olen melko liikuttunut ja otettu siitä, Emeli Sande kertoo BBC:lle.

Laulajattarella pyyhkii tällä hetkellä musiikkimaailmassa erittäin hyvin. Sande on saanut kunnian esiintyä tulevassa BRIT Awards -gaalassa Lontoossa. Neitokainen on itsekin ehdolla kyseisessä musiikkigaalassa kolmessa kategoriassa.