60-vuotias bodari julkaisi kuvansa netissä – ällistyttävä näky

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Monien mielestä vartalon pitäminen teräkunnossa keski-iässä ja erityisesti sen jälkeen on silkka mahdottomuus. Kilot alkavat usein kertyä vaivihkaa vyötärölle sukupuoleen katsomatta. Nyt kuitenkin eräs 60-vuotiaaksi itsensä esittevä mies ihastuttaa netissä.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Verkossa julkaistiin nimittäin alkuviikosta valokuva, jossa nimimerkki CrazyDrummer poseeraa ilman paitaa kännykkäkameralleen. Papparaisen kasvot ovat kuin kenellä hyvänsä ikätoverilla, mutta ylävartalo on jotain aivan muuta. Mies on nimittäin onnistunut säilyttämään täydellisen bodarivartalon korkeasta iästään huolimatta.

Kuva aiheutti heti vilkasta keskustelua verkossa ja se leviää parhaillaan niin Facebookissa kuin Twitterissä. Monet ovat todenneet, että moinen vartalo ikämiehellä on suorastaan epäreilua. Lisäksi miestä on epäilty leikkimielisesti Joulupukiksi, jolla on 364 päivää vuodessa aikaa käydä kuntosalilla. Jotkut ovat tosin epäilleet kuvaa jopa kuvankäsittelyn tulokseksi.