Lindsay Lohan vaatii 500.000 dollaria promokeikasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on muuttunut ulkonäöllisesti voimakkaasti viime vuosina muun muassa botox-pistosten ansiosta. Äskettäin neito kuvattiin amfAR-gaalaillassa kasvot operoidun näköisenä. Nyt näyttelijättären palkkatoiveet naurattavat maailmalla.

Lindsayn kerrotaan nimittäin pyytäneen päätähuimaavat puoli miljoonaa dollaria energiajuoman promoamistilaisuudesta, Radar Online -sivusto uutisoi. Kyseessä on Dubaissa järjestettävä tilaisuus, jossa neitokaisen tulisi esitellä Mr. Pinkin Ginseng-energiajuomaa. Yhtiön kerrotaan tarjonneen ongelmaiselle näyttelijättärelle 200.000 dollaria.

Tämä ei kuitenkaan ole tyydyttänyt Lohania, sillä hänen kerrotaan vaatineen tilaisuudesta yli tuplasti enemmän palkkaa. Vaikka palkan suuruudesta päästäisiinkin sopuun, neitokaisen reissu ei silti välttämättä tule koskaan tapahtumaan. Arabiemiraateissa ollaan erityisen tarkkoja rikollisten päästämisestä maan rajojen sisäpuolelle, ja Lindsay on edelleen ehdonalaisessa taannoisen kaulakoruvarkaudensa johdosta.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättären on huhuttu viimeaikoina suunnittelevan oman yökerhon perustamista New Yorkiin. Lindsayn väitettiin aiemmin käyneen katselemassa jo sopivia liikehuoneistoja Manhattanilla. Tähden edustaja kielsi kuitenkin äskettäin huhut Gossip Cop -sivustolle, ja sanoi niiden olevan valhetta.