Audi-miehen yllätyslöytö: Lintu teki pesän auton ikkunaan

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin on raportoitu lukuisia tapauksia, joissa lintu on tehnyt pesän pitkään paikallaan seisseen auton sisäosiin, kuten moottoritilaan. Nyt verkossa leviää kuitenkin kuva hieman toisenlaisesta tapauksesta, joka oli kieltämättä odottamaton.

Kuva: Reddit, Gorbok
Kuva: Reddit, Gorbok

Reddit-palvelussa on nimittäin julkaistu Audi-miehen ystävän, Gorbokin, julkaisema valokuva, jossa auton takalasin pyyhkijän päällä nähdään odottamaton ilmestys. Lintu on nimittäin rakentanut pesänsä auton pyyhkijän ja ikkunan päälle.

Kuvan julkaisijan mukaan auto oli seissyt ennen kuvan ottamista kuuden viikon ajan, joten lintu on ollut vikkelä liikkeissään. Auton omistajan kerrottiin myöhemmin jättäneen autonsa paikoilleen, kunnes munat ovat kuoriutuneet.