FBI-agentit kiinni seksiviesteistä – 1 045 työntekijää rangaistaan

Ohhoh! · Stara.fi

Viime vuosina seksiviestit ovat yleistyneet nopeasti erityisesti teini-ikäisten keskuudessa. Nyt Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi on osoittanut, että ongelma on olemassa myös niin sanotuissa paremmissa piireissä.

CNN-uutistoimisto paljasti, että FBI-agentit ovat olleet aktiivisia seksiviestien lähettämisessä nimenomaan työkäyttöön tarkoitetuista matkapuhelimista. FBI:n sisäinen tutkinta paljasti lukuisia tapauksia, joissa viestit ovat olleet härskejä ja esimerkiksi alastokuvia. Yhteensä seksiviesteistä on saanut kurinpitorangaistuksen 1.045 työntekijää, joista 85 sai potkut.

– Kun henkilölle annetaan BlackBerry-kännykkä, se on tarkoitettu vain työkäyttöön. Sillä ei saa lähettää tekstiviestejä tai alastonkuvia hyvännäköiseksi havaitulle naiselle, virastosta todettiin CNN-kanavalle.