Mel Gibson pokasi kolmea naista samana iltana – erikoinen tyyli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näytelijä Mel Gibson oli aikoinaan yksi suurimmista ja arvostetuimmista Hollywood-tähdistä. Nykyään hän päätyy valitettavasti otsikoihin lähinnä väkivaltaisista purkauksistaan ja rasistisista kommenteistaan.

Gibson tuomittiin taannoin ehdonalaiseen vankeuteen entisen tyttöystävänsä, Oksana Grigorievan pahoinpitelystä. Mel Gibson bongattiin keskiviikkona 20. helmikuuta miamilaisesta yökerhosta. Silminnäkijöiden mukaan tähdellä oli niin sanotusti meno päällä, sillä hän yritti illan aikana iskeä useita neitokaisia. Ensin Mel nähtiin suutelemassa vaaleaverikköä, jonka jälkeen hän siirtyi seuraavaan ja vei tämän tanssilattialle.

New York Post -lehden mukaan tähti päätyi tanssimisen jälkeen vielä kolmannen naisen seuraan. Mel Gibson yritti tehdä vaikutusta tyttöön hieman oudolla tavalla. Miehen väitetään kertoneen naiselle tämän olevan ”v*tun kaunis” ja esitelleen hänelle puhelimensa Google-hakupalvelun avulla kuvia itsestään ja ex-tyttöystävästään.

Mel Gibson on ollut vuosien mittaan otsikoissa entisen tyttöystävänsä pahoinpitelyn ja uhkailun lisäksi muun muassa jäätyään kiinni humalassa ajamisesta sekä juutalaisvastaisista kommenteistaan. Tähti nousi aikoinaan kuuluisuuteen 1980-luvulla Mad Max ja Tappava ase -elokuvasarjojen kautta. Gibson on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Payback – tilinteko, Patriot ja Signs. Gibson on myös ohjannut elokuvat Braveheart – taipumaton, The Passion of the Christ ja Apocalypto.