Nainen naimisiin kaksoissiskonsa murhaajan kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Argentiinassa hämmästellään parhaillaan parisuhdetta, jonka perusteet ovat vähintäänkin erikoiset. Sikäläinen nuori nainen asteli nimittäin ystävänpäivänä alttarille oman kaksoissiskonsa vuonna 2010 murhanneen miehen kanssa.

Pico Truncadon kaupungissa asuva 22-vuotias Edith Casas sai nauttia vihkimisestä ja hääjuhlasta rauhassa, sillä kukaan hänen perheestään tai suvustaan ei suostunut saapumaan paikalle. Tämä siksi, että sulhanen Victor Cingolani istuu 13 vuoden ehdotonta vankeustuomiota Edithin Johana-siskon murhasta, Buenos Aires Herald -lehti raportoi.

Seremonian jälkeen pariskunnan päälle ei heitetty perinteiseen tapaan riisiä, vaan sen sijaan kirkon edustalle kokoontunut ihmisjoukko heitti kiviä ja kananmunia sulhasen päälle. Casas itse väittää tuoreen aviomiehensä olevan syytön.

Alunperin pariskunnan häät peruuntuivat, koska tuomari ei antanut siihen lupaa. Myöhemmin lupa kuitenkin myönnettiin, mutta sitä ennen Edithille suoritettiin psykiatrinen tutkimus. Tyttöjen isä Valentine Casas kertoi asiasta raportoineelle uutistoimisto AFP:lle molempien tytärtensä olevan hänelle kuolleita. Toinen on taivaassa ja toinen pirun kanssa.