Josh Brolin kertoi avioerosta – lukkoseppä vaihtoi heti lukot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvatähti Josh Brolin on joutunut viime aikoina otsikoihin alkoholin käyttönsä takia. Mies pidätettiin taannoin toikkaroituaan juovuksissa Santa Monicassa, ja pian tähti kertoi julkisesti villistä nuoruudestaan rikosten parissa.

Perjantaina Josh Brolin kertoi eroavansa vaimostaan Diane Lanesta. Mies ei sen jälkeen juuri aikaillut, vaan tilasi heti lukkosepän vaihtamaan asuntonsa lukot. Toiminta oli nopeaa, sillä paparazzit kuvasivat lukkosepän Brolinin asunnolla jo seuraavana päivänä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Josh Brolinin seksielämä alkoi tähden omien sanojen mukaan varsin aikaisin. Hän kertoi menettäneensä poikuutensa 11-vuotiaana Gretel -nimiselle tytölle. Brolin liittyi myös teini-iässä Cito Rats -jengiin, joka varasteli tavaraa. Rötöksillä mies kustansi päihteiden käyttönsä. Ensimmäistä kertaa näyttelijä kokeili heroiinia 16-vuotiaana.

Josh Brolin on noussut Hollywoodin huippunimiin vasta hieman myöhemmällä iällä. Miehellä oli elokuvarooleja jo 1980-luvun puolella esimerkiksi Arkajalat-elokuvassa, mutta arvostetuimmat roolinsa hän on tehnyt 2000-luvulla. Brolin sai Milk-elokuvan roolistaan parhaan sivuosan esittäjän Oscar-ehdokkuuden. Brolin on ollut näyttelijätär Diane Lanen kanssa naimisissa vuodesta 2004 lähtien.