Lentokentän turvatarkastaja vei pikkutytön rakkaan nallen – koska tyttö oli pyörätuolissa!

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvaltojen lentokenttien turvatarkastuksissa on parin viime vuoden aikana tapahtunut lukemattomia törkeitä ylilyöntejä, joilla ei ole ollut mitään tekemistä turvallisuuden kanssa. Nyt tapaukset ovat jälleen saaneet seuraa uudesta.

Lasten ja missien intiimialueita on kosketeltu ja 95-vuotiasta mummoa vaadittu riisumaan vaippansa. Parhaillaan Yhdysvalloissa äimistellään tuoreinta tapausta, jossa lentokentän turvatarkastaja vei kolmevuotiaan pikkutytön rakkaan nallen. Tämä siksi, että tyttö oli pyörätuolissa, Fox News Radio uutisoi.

Nathan ja Annie Forck olivat kolmen lapsensa kanssa 9. helmikuuta matkalla St. Louisista Disney Worldiin, ja reissusta piti tulla unelmaloma. Toisin kuitenkin kävi. Perhe pääsi turvatarkastuksesta ensin läpi normaalisti, mutta heti tarkastuksen jälkeen toinen virkailija pysäytti heidät ja vaati saada Lucyn erityistarkastukseen nimenomaan pyörätuolin takia.

Tarkastukseen tytön nallea ei saanut virkailijan mukaan ottaa mukaan. Perheen äiti Annie ryhtyi kuvaamaan tilannetta puhelimellaan siinä vaiheessa, kun virkailija takavarikoi tytön Lamby-nimisen nallen. Virkailija yritti estää kuvaamisen vedoten, että se on laitonta, mutta äiti jatkoi kuvaamista. Tämän jälkeen paikalle hälytettiin lisää turvamiehiä. Lopulta tyttö sai rakkaan lelunsa takaisin, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube