Supertähti David Guetta esiintyy Weekend Festivalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna eräs kotimainen elektronisen musiikin festivaali onnistui aiheuttamaan valtaisan kaaoksen kävijöilleen ja muun muassa samalla alueella liikkuneille autoilijoille. Espoossa huonolla menestyksellä järjestetty Weekend Festival siirtyy ensi kesänä Helsinkiin.

Nyt ensi kesänä Helsingissä järjestettävän tapahtuman esiintyjiä on julkistettu. Viime vuonna päälavalla kymmenille tuhansille juhlijoille esiintynyt David Guetta palaa tänä kesänä päälavalle.

Muita varmistuneita esiintyjiä ovat esimerkiksi Pendulum DJ Set, Sebastian Ingrosso, Tinie Tempah, Example Live ja Porter Robinson. Tapahtuman kotimaisia tähtiä ovat muun muassa Cheek, Karri Koira, Heavyweight, Orkidea & Friends ja Housemotion.

Weekend Festival järjestetään tänä vuonna Helsingin Kyläsaaressa 16. – 17. elokuuta. Alue sijaitsee Kalasataman metro aseman lähettyvillä vain kolmen kilometrin päässä Helsingin keskustasta.