Katie Price pikavauhtia naimisiin – ja välittömästi raskaana!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Sittemmin neitokainen otti yläosattomissa aurinkoa pariskunnan yhteisellä häämatkalla.

Tuoreen avioparin liiton kerrotaan nyt tuottaneen varsin nopeasti rakkauden hedelmän. Katie Price on ollut vasta viisi viikkoa naimisissa Kieran Haylerin kanssa, kun hän jo paljasti The Sun -lehden kolumnissaan odottavansa yhteistä lasta. Hän kertoi samalla, ettei raskaus ollut suunniteltu.

– Tieto tuli shokkina, mutta olemme onnemme kukkuloilla, kirjoitti Katie Price The Sun -lehdessä.

Price tunnusti olevansa hermostunut terveydentilastaan, koska hän on aiemmin käynyt läpi sydänkohtauksen ja keskenmenon. 34-vuotias povipommi meni naimisiin yhdeksän vuotta nuoremman Kieranin kanssa kuukauden mittaisen romanssin jälkeen. Katie on jo kertonut lapsikatraalleen raskausuutiset ja kertoi heidän olevan innoissaan uutisista.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.