Lacey Banghard julkaisi uhkeita herutuskuvia – pääkin rajattu pois

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Lacey Banghard tunnetaan siitä, että neito nähtiin vastikään kotimaansa julkkisten Big Brother -talossa. Hän joutui talon kilpailijana tukkanuottasille muun muassa amerikkalaisen realitypari Heidi Montagin ja Spencer Prattin kanssa.

Nyt 20-vuotias Lacey Banghard on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita otoksia. Kolmossivun tyttönä uraa tehnyt muhkeamuotoinen neito nähdään otoksissa muun muassa pelkissä alusvaatteissa. Brunetti kaunotar julkaisi myös otoksen pelkistä bikinipeitteisistä jättirinnoistaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Glamour-mallina tunnettu Banghard on viime aikoina lähinnä esitellyt kurvikasta kroppaansa The Sun ja Nuts -lehtien sivuilla. Big Brother -talossa hän sai aikaan riidan kävelemällä yleisiin suihkutiloihin alastomana, vaikka Heidi Montag oli aviomiehensä kanssa siellä tekemässä aamutoimia. Povekas Heidi suutahtikin Laceylle siitä, että tämä paljasteli hänen siippansa läsnäollessa.