Lacey Banghard riisui yläosansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Lacey Banghard tunnetaan siitä, että neito nähtiin vastikään kotimaansa julkkisten Big Brother -talossa. Hän onnistui vierailunsa aikana ärsyttämään muita asukkaita paljastelullaan.

Nyt 20-vuotias Lacey Banghard nähdään uudessa Twitter-otoksessa oman vuoden 2013 kalenterinsa kansikuvassa. Brunetti kurvitar poseeraa otoksessa yläosattomissa ja käsikaudoissa. Kuva tuokin varsin hyvin esille hänen jättikokoiset GG-kokoiset rintansa.

Glamour-mallina tunnettu Banghard on viime aikoina lähinnä esitellyt kurvikasta kroppaansa The Sun ja Nuts -lehtien sivuilla. Big Brother -talossa hän sai aikaan riidan kävelemällä yleisiin suihkutiloihin alastomana, vaikka Heidi Montag oli aviomiehensä kanssa siellä tekemässä aamutoimia. Povekas Heidi suutahtikin Laceylle siitä, että tämä paljasteli vartaloaan hänen siippansa läsnäollessa.