Näissä hotelleissa on maailman parhaat näköalat

Matkailu · Stara.fi

Maailman suurin matkailualan arvostelupalvelu TripAdvisor julkaisee usein miljoonien käyttäjiensä tekemiä listauksia matkailukohteista. Nyt vuorossa on ollut erityisen hyvillä näköaloilla varustetut hotellit ja niiden Top 10 -lista.

Kuva: TripAdvisor
Mykonos Grand Hotel & Resort, Kuva: TripAdvisor

TripAdvisor-palvelun käyttäjät ovat rankanneet maailman parhaalla näköalalla varustetuksi hotelliksi Kreikan Mykonosin saarella sijaitsevan Mykonos Grand Hotel & Resort -hotellin. Vuolaasti kehutun hotellin uima-altaalta avautuu merelle häikäisevän upea näköala, jota voisi arvostelijoiden mukaan katsella tuntikausia.

Maailman toiseksi paras näköala löytyy julkkisten suosimasta Meksikon Cabo San Lucasista ja siellä sijaitsevasta Capella Pedregal -hotellista. Kolmen joukkoon mahtuu myös Japanin Tokiossa sijaitsevan Mandarin Oriental -hotellin häikäisevä näköala. Neljänneksi paras näköala avautuu Perun Machu Picchussa sijaitsevasta Machu Picchu Sanctuary Lodge -hotellista ja viidenneksi paras Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevasta The Orchards Inn of Sedona -hotellista.

Kymmenen joukkoon mahtuvat edellä mainittujen lisäksi myös Italian Como-järvellä sijaitseva Grand Hotel Tremezzo, Karibian St. Lucialla sijaitseva Jade Mountain Resort, Ranskan Pariisissa sijaitseva Shangri-La Hotel Paris, Kanadan Ontariossa sijaitseva Hilton Hotel and Suites Niagara Falls sekä Kanadan Banffin kansallispuistossa sijaitseva Fairmont Chateau Lake Louise.