Facebook-sikailukuva toi potkut kahdelle KFC-tarjoilijalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rapakon takana Yhdysvalloissa on lähes poikkeuksetta edullisempaa syödä päivällinen pikaruokalassa kuin kokata itse kotona. Joka kulmassa nököttävien pikaruokaloiden palkkalistoilla työskenteleekin monenkirjava joukko työntekijöitä.

Valitettavasti kaikki työntekijät eivät suhtaudu pestiinsä yhtä kovalla työmoraalilla kuin perusamerikkalaisen kuuluisi. Nyt julkisuuteen on levinnyt valokuva, jossa Kentucky Fried Chickenin, eli KFC-pikaruokalan, työntekijä näyttää nuolevan perunamuusiannosta ravintolan keittiössä.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

KFC:n työntekijä julkaisi kuvan Facebookissa, ja kuten arvata saattaa, kuva levisi pian kulovalkean tavoin erilaisille sivustoille päätyen aina paikallisuutisista valtakunnallisiin uutisiin.

Ravintola vastasi kohuun nopeasti irtisanomalla sekä kuvassa esiintyneen henkilön että kuvan ottajan. KFC myös vakuuttaa kohusta jutun tehneelle Daily Mailille, että kuvan annos ei koskaan päätynyt asiakkaalle, sillä se on otettu ravintolan sulkemisajan jälkeen.