Rikollisjengiläisen peräaukosta löytyi arvokas yllätys

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumeiden salakuljettaminen sekä piilottaminen vaatii rikollisilta äärimmäistä kekseliäisyyttä. Yksi suosituimmista tavoista lienee laittomien päihteiden piilottaminen erilaisiin ruumiinaukkoihin. Sadan heroiinipussin määrä kuulostaa kuitenkin turhan hurjalta määrältä edes rohkeimman kuriirin kuljetettavaksi.

Toisin kävi viime torstaina New Jerseyssä, jossa poliisi nappasi 32-vuotiaan Rasoul Speightin normaalin liikennevalvonnan yhteydessä. Aluksi poliisit olivat haistaneet Speightin autosta leijaileen kannabiksen käryn ja pyysivät autoa pysähtymään.

Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet autosta mitään hajuun viittaavaa, mutta saivat selville Speightin laiminlyöneen erilaisia liikennemaksuja. Maksujen takia sekä Speight että apukuskina toiminut 25-vuotias Gary Sylak passitettiin poliisiasemalle.

Miehille suoritettiin ruumintarkastukset, jonka yhteydessä Speightin peräsuolesta löydettiin sata pussia heroiinia, Smoking Gun raportoi. Poliisi kertoi vankilaan sittemmin passitetun Speightin olevan pahamaineisen Bloods-katujengin jäsen.