Kiltiksi luultu säätyttö paljasti – viettänyt öitä supertähtien kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Television uutislähetyksissä esiintyvät meteorologit tunnetaan usein asiallisesta tyylistään esitellä päivän sääilmiöt. RTE-kanavan irlantilaisella säätytöllä Nuala Careylla on myös ollut televisiokatsojien silmissä varsin moitteeton imago.

Nyt 36-vuotias neito on kuitenkin kertonut toisen puolen kuivakkaana pidetystä elämästään. Careylla on ollut nimittäin vuosien varrella romanttisia kohtaamisia kuuluisien Hollywood-uroiden kanssa. Hän kertoi viettäneensä taannoin yön Mel Gibsonin käsivarsilla.

Vaaleaverikkö tunnusti ihastuneensa näyttelijään Braveheart-elokuvan kuvauksissa, jossa Nuala sai annoksen Melin flirttailua. Säätyttö pääsi myös onnekkaan sattuman kautta näyttelijäkomistus Jared Leton hotellihuoneeseen. Siellä pari intoutui muun muassa pusuttelemaan toisiaan.

– Päädyin hänen hotellihuoneeseensa. Emme tehneet mitään tuhmempaa, mutta jaoimme suudelmia. Se tapahtui ennen kuin hän oli Cameron Diazin kanssa, kertoi Nuala Carey Suburbia-lehdelle.