Beyoncen ökykengät: Rauskun, strutsin ja anakondan nahkaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajalla sadoille miljoonille katsojille. 31-vuotias laulajatar nähdään pian myös hänen elämäntarinaa ja laulajanuraansa valottavassa Life Is But A Dream -dokumenttielokuvassa.

Nyt laulajatar on hankkinut itselleen uniikit kengät tilaustyönä Perfectly Made Kicks -yritykseltä. Soittolistojen kuningattarelle eivät kuitenkaan mitkä tahansa saappaat kelvanneet, vaan The King Bey -nimiset, käsintehdyt kengät on valmistettu muun muassa vasikan turkista sekä rauskun, strutsin, anakondan ja krokotiilin nahasta. Kengissä on myös kultaiset koristelut.

beyoncekenka27022013

Myös Beyoncen aviomies, Jay Z on Perfectly Made Kicksin asiakas, sillä hänkin tilasi yhtiöltä viime vuonna omat custom-kengät. Niken Jordan 1-mallin pohjalta tehty The Brooklyn Zoo 1 -kenkämalli sisältää muun muassa krokotiilin, alligaattorin, liskon ja boan nahkaa.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.