Kim Kardashianin rinnat paisuivat D-kupista G-kuppiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Superjulkkikset Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan perheenlisäystä, ja äskettäin lapsen kerrottiin olevan tyttö. Vatsassa kasvava pienokainen muuttaa parhaillaan myös äidin ulkoisia muotoja vahdikkaasti.

32-vuotias Kim on nyt poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Otoksessa pääsevät etualalle muun muassa hänen D-kupista G-kuppiin suurentuneet rintansa. Eilen Kim kuvattiin myös poistumassa kuntosalilta, ja hänen muotonsa ovat kasvaneet edelleen nopeasti.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.