Mies tuhlasi veronpalautukset strippareihin – poliisille uskomaton tarina

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vanhan sanonnan mukaan valheella on lyhyet jäljet, ja joskus lienee parempi kertoa totuus kuin keksiä monimutkaisia selityksiä omille mokilleen. Tämän sai huomata ainakin amerikkalaismies, joka ei uskaltanut paljastaa vaimolleen törsänneensä rahaa strippareihin.

Texasin osavaltiossa asuva 21-vuotias Jesus Mata Jr. käytti taannoin saamansa veronpalautukset Whispers-strippiklubilla. Rahojensa tuhlaamisen jälkeen mies kehitteli poliiseille tarinan, jonka mukaan kuusi kahdella trukilla ajanutta miestä ryösti hänet aseilla uhaten.

Paikalliset poliisit yrittivät jäljittää autoja, mutta alkoivat epäillä miehen tarinaa. Ainoatakaan muuta raporttia oudoista trukeista ei nimittäin ilmaantunut. Viranomaiset kuulustelivat Maraa uudelleen, jolloin hän lopulta tunnusti keksineensä koko tarinan ja käyttäneensä rahat strippareihin.

Jesus Mata pidätettiin, ja paikallisen KWTX-TV -televisiokanavan mukaan häntä syytetään tekaistun rikosilmoituksen antamisesta. Matan vaimon miehelleen langettamasta rangaistuksesta ei sen sijaan ole toistaiseksi tietoa.