Näin moni on harrastanut seksiä työpaikalla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tuoreen tutkimuksen mukaan peräti yksi kymmenestä päätyy harrastamaan seksiä työpaikoillaan. Neljäsosa kyselyyn vastanneista myönsi ainakin leikkineen ajatuksella, jossa toimisto muuttuu hetkellisesti villiksi rakasteluareenaksi.

Liki puolet sen sijaan epäilee työkaverinsa heittäytyneen hurjaksi ja harrastaneen seksiä vaikkapa pomon pöydällä tai tuolilla, wc-tiloissa tai hississä. Yleensä työpaikalla rakasteleminen mielletään kahden samassa firmassa työskentelevän väliseksi huumaksi.

Aiheesta raportoineen Houston Chroniclen mukaan ei olekaan harvinaista, että toistensa kanssa päivittäin 8 – 12 tuntia viettävät ihmiset tuntevat lopulta vetoa ja heille syttyy romanssi. Etenkin jos tilanne on muuten heille suotuisa.

Toki työpaikoilla voi lennellä myös amorin kaaria yrityksen ulkopuolisten henkilöiden kanssa. Ei kuulosta ollenkaan omituiselta, jos pitkää päivää toimistollaan raatanut mies kutsuisikin rakastajattarensa kylään pientä irtiottoa varten.