Oppilaat järjestivät ansan – opettaja kiinni rysän päältä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialaisen Lindenin lukion oppilaat olivat kyllästyneet koulussa jo vuoden päivät tapahtuneeseen näpistelyyn. Lopulta toisen vuoden opiskelija Justine Betti päätti ottaa tekijän kiinni rysän päältä.

Yllätys oli melkoinen, kun varastelijaksi paljastuikin koulun lemppariopettaja. Lukiolaisten repuista oli pitkään varastettu rahaa. Touhusta suivaantunut Betti päätti piiloutua käytävällä olleeseen lokeroon siinä toivossa, että saisi tekijän kiinni. Kun kaikki muut oppilaat olivat olleet liikuntatunnilla, jäi Betti vahtimaan huonetta lokerosta käsin.

Pian Betti näki lokeron aukosta, kuinka yksi lukion opettajista saapui huoneeseen. Betti kertoi asiasta uutisoineelle KXTV:lle, että naisopettaja oli saman tien käynyt lukiolaisten reppuja läpi ja ottanut sieltä rahaa. Kun tyttö yritti kertoa tapahtuneesta luokkatovereilleen, häntä ei uskottu.

Koska Betti oli ainoa joka tiesi varkaan todellisen identeetin, päätti lukiolaistyttö tehdä saman tempauksen uudelleen, mutta tällä kertaa kännykän videokameran kera. Betin onneksi opettaja iski jälleen, ja lukiolainen sai kuvattua kaiken kameralle.

– En itsekään olisi tahtonut uskoa koko juttua todeksi, sillä kyseessä on todella mukava opettaja, Betti harmitteli jälkeen päin.

Tomera tyttö toimitti videonsa lukion rehtorille, joka lupasi tutkia asian perusteellisesti, mutta pyysi tyttöä poistamaan videon kännykästä. Betti oli kuitenkin ehtinyt lähettää videon koulukavereilleen sekä omalle isälleen.

Opettajaa ei ole vielä tunnistettu varmuudella videosta. Lukiolaiset kuitenkin vakuuttavat, että kyseessä on kaikkien suosikkiopettaja, joka on työskennellyt opinahjossa 30 vuotta. Myös opettajan sisko on tunnistanut epäilyt videolta oikeaksi, mutta väittää, että kyseinen nainen ei koskaan sortuisi varastamiseen. Poliisi on kutsunut opettajan kuulusteluihin.