Tulisa Contostavlos sai potkut X Factor -tuomaristosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Tulisa Contostavlos on tullut tutuksi televisiokasvoksi tuomaroituaan Britannian X Factor -kilpailua vuodesta 2011 lähtien. Nyt neitokainen on kuitenkin saanut kuulla järkyttäviä uutisia, sillä ohjelman tuotantotiimi antoi hänelle potkut kykyjenetsintäsarjasta.

24-vuotialle popparille ei ole näkyvissä jatkoa tutussa lauluformaatissa, sillä hän ei ole onnistunut toisella tuotantokaudellaan tehtävässään. Debyyttivuotenaan Tulisa auttoi ohjaamaan Little Mix -tyttöbändiä maailmanmaineeseen, ja hänestä povattiin pitkäaikaista tuomaria sarjaan.

Neitokainen nautti tiistaina päivällisen ohjelman tuottaja Richard Hollowayn kanssa. Tapaamisessa hänelle tehtiin selväksi, ettei jatkoa sopimukseen ole tulossa.

– Väite siitä, että Tulisa on hermostunut, on aliarviointia. Hän on todella noloissaan siitä, että joutui vaihtoon, kun hän on kuitenkin auttanut Little Mix -bändiä nousemaan suosioon. Tulisa sai potkut eräästä alan arvostetuimmasta ja parhaiten palkatusta tehtävästä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Useiden artistien uskotaan olevan pohdinnan kohteena, kun tuottajat etsivät sarjaan Contostavlosin korvaajaa. X Factor -ohjelman tuomaristoon povataan Robbie Williamsia ja muun muassa Spice Girls -yhtyeen Melanie Brownia.

Tulisa Contostavlos joutui viime vuoden maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.