Tältä näytti Blockfest 2012 – televisioraportti julkaistiin verkossa

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest järjestetään Tampereella Ratinanniemen festivaaliareenalla tänä vuonna 23. – 24. elokuuta. Esiintyjistä ensimmäisenä julkistettiin taannoin amerikkalainen Mac Miller, joka nousi esikoisalbumillaan listaykköseksi. Nyt palataan hetkeksi viime vielä kesän tapahtumaan.

blockfest2012raportti

Taannoin Blockfest 2012 -tapahtumasta tehty televisioraportti esitettiin televisiossa Kutonen-kanavalla, mutta nyt sama video on päätynyt viimein myös verkkoon. Ohjelmassa nähdään huikeiden Blockfest-tunnelmien lisäksi myös monien tapahtumassa esiintyneiden tähtien haastatteluja. Stara oli tuttuun tapaan tiiviisti mukana tapahtumassa.

Kaksipäiväisen Blockfestin estradeilla tullaan näkemään yli 30 artistia, joiden esiintymiset vahvistetaan kevään aikana. Tapahtuma kokosi viime vuonna oheistapahtumineen yli 20.000 kävijää. Blockfest on ollut viisivuotisen historiansa aikana lähes aina loppuunmyyty. Festivaali on edelleen ikärajaton, mutta nuorimmilta vierailta edellytetään huoltajan mukanaoloa. Täysi-ikäisille on rajatut anniskelualueet.