Prinsessa Leia -tähti sekavana laivalla – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Taannoin Fisher joutui huumekohun keskiöön, sillä vanhoista valokuvista paljastui kokaiinin käyttöön vihjaavia yksityiskohtia.

Nyt Carrie Fisher on joutunut sairaalaan Karibian risteilyllä tapahtuneen oudon välikohtauksen seurauksena. Näyttelijätären oli määrä esiintyä risteilyn näyttämöllä yllätysvieraana. Carrien kerrotaan kuitenkin ilmaantuneen näyttämölle sekavassa tilassa, joka ilmenee myös tapahtumasta kuvatusta videomateriaalista.

Tähden edustajan mukaan Carrie Fisherin outo käyttäytyminen johtui hänen sairastamastaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Edustaja kertoi TMZ-verkkosivustolle, että näyttelijätär joutui tapauksen jälkeen sairaalaan, missä hänen lääkitystään säädettiin uudelleen. Carrien kerrotaan voivan jo paremmin.

55-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua Prinsessa Leian metallibikineihin. Hän laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.