Claudia Romanin peppu timmi kuin vesimeloni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia nähtiin äskettäin seksikkäissä pelikuvissa jalkapalloasussa.

Nyt kuuma neitokainen on ikuistettu bikiniotoksiin Miami Beachin rannalla. Claudia ihastutti muita rannalla käyskentelijöitä vesimelonikoristeisilla bikineillä, jotka korostivat erityisesti hänen muodokasta peppuaan.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.