Erikoinen huutokauppa: Kynttiläillallinen ja kiihkeä yö tämän seksinuken kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksilelujen kehittelemisessä on kuljettu pitkä matka menneestä nykyaikaan. Pumpattavat Barbaratkin muistuttavat hämmästyttävän paljon aitoa naista. Nyt brasilialainen eroottisia välineitä myyvä sivusto on järjestänyt erikoisen kilpailun.

Brasilialainen seksilelukauppa Sexonico on järjestänyt huutokaupan, jossa Valentinan voi ostaa itselleen käyttöön yhdeksi yöksi. Samalla yhtiö lanseeraa aidot seksinuket ensimmäistä kertaa myös Brasilian markkinoille.

Kisassa voi voittaa hekumallisen yön yhdessä seksinuken kanssa. Valentina ei ole mikä tahansa seksilelu, sillä se on kuin kopio aidosta naisesta, upeine rintoineen ja pehmeine huulineen. Nukella on kauniin vihreät silmät, punertavan ruskeat hiukset sekä äärimmäisen pikkutarkat yksityiskohdat – sitä tärkeintä aluetta unohtamatta.

Unelmayö järjestetään Sao Paulossa, jossa voittaja pääsee nauttimaan kynttiläillallisen shampanjoineen luksushotellin ylellisessä ilmapiirissä. Iltaan kuuluu myös romanttinen, ruusunlehdillä koristeltu kylpyhetki Valentinan kanssa. Korkeimman tarjouksen tiskiin lyönyt pääsee toisin sanoen olemaan ensimmäinen Valentinan kanssa Brasiliassa iltaansa viettänyt. Suurin Valentinasta huudettu summa on tällä hetkellä lähes 40.000 euroa.