Mies pyysi vaimolta rahaa rakastajattarelleen – menetti henkensä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalaisen avioparin Yangin ja Lee Siun yhteiselo päättyi julmasti 50 avioliittovuoden jälkeen, kun 76-vuotias Yang pyysi vaimoltaan rahaa lemmenlomaa varten. Mies olisi tahtonut matkalle parikymppisen rakastajattarensa kanssa.

Yang oli tuonut nuorikkonsa kotiin saakka rahankerjuureissulle, ja tästä tulistunut 75-vuotias Lee Sui tappoi miehensä kylmäverisesti tuolilla hakaten. Asiasta uutisoineen The China Postin mukaan mies oli itse ensin yrittänyt lyödä vaimoaan tuolilla riidan päätteeksi, mutta epäonnisesti horjahti ja kaatui.

Lee Sui käytti tilaisuuden hyväksi ja mätki maassa maannutta miestään puisella huonekalulla. Yang menetti tajuntansa ja kuoli myöhemmin sairaalassa. Valtion virkamiehenä aikoinaan työskennellyt Yang ei yleensä antanut vaimolleen penniäkään. Rakastajattarensa hän oli tavannut baarissa kuolemaansa edeltäneenä iltana. Nainen ilmottautui itse poliisille tapahtumien jälkeen.

Pariskunnalla on viisi lasta, ja naapureiden mukaan he olivat tapelleet raha-asioista vuosikymmenten ajan. Lee Sui voi saada miehensä tappamisesta kuolemantuomion.