Anna Abreu toteuttaa viimein pitkäaikaisen haaveensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Espoon Barona Areenalla järjestetty Emma Gaala keräsi suuren joukon musiikki- ja viihdealan ammattilaisia juhlimaan saman katon alle. Yksi illan näyttävimmistä naisista oli laulaja Anna Abreu.

Juhlatuulella ollut hyväntuulinen Anna kertoi Staralle kuulumisiaan ja valotti hieman asuvalintaansa. Anna oli pukeutunut seksikkääseen, kullansävyiseen Haldinin mekkoon, ja hänen stylistinään toimi Staran muotibloggaaja Vesa Silver.

– Ihanan rento olo, kun ei tarvii tehdä muuta kuin jakaa palkinto ja nauttia illasta. Olen viettänyt vuoden hiljaiseloa ja pääsen tänä vuonna taas levyttämään. Keväällä ilmestyy uusi sinkku. Paljon on tulossa uusia mielenkiintoisia juttuja, mutta kaikkia en voi vielä paljastaa, Anna Abreu kertoi.

Anna paljasti Staralle toteuttavansa ensi viikolla pitkäaikaisen haaveensa.

– Mä hankin tatuoinnin! Tatuoin kuvan Hannibalista, koirastani mun käsivarren sisäpintaan! Anna Abreu paljasti Staralle.

Tatuoinneista innostunut Anna jännittää jo ennakkoon operaatiosta aiheutuvaa kipua. Tatuoinnin tekee Lasse Sjöroos, yksi Suomen tunnetuimmista tatuointiartisteista.

Kim Rusi