Justin Bieber riisui paitansa – housut valahtivat alas!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinipoppari Justin Bieber juhli eilen 19-vuotissyntymäpäiviään Lontoossa. Kerroimme aiemmin tänään kuinka synttärit menivät pieleen. Bileistä poistuessaan Bieberiltä puuttui paita ja housutkin olivat valahtaneet alas.

Justin Bieber palasi nimittäin ravintolassa tapahtuneen välikohtuksen jälkeen hotellille hurjassa etukenossa samalla, kun hänen housunsa olivat pudota nilkkoihin. Synttäribileissä olivat mukana myös Bieberiin hiljattain yhdistetty 17-vuotias Ella-Paige Roberts Clarke sekä pari muuta Bieberin airueeseen kuuluvaa neitokaista.

Justin Bieber on noussut viime vuosina hurjaksi mediailmiöksi, joka on saanut monet jäljittelemään tähden tyyliä. Myös parodiat ovat löytäneet paikkansa YouTube-videoiden joukosta. Taannoin eräs mies yritti videolla iskeä neitokaisia Bieberin laulujen sanoitusten avulla.