Hämmentävä pizza: Täytteenä makaronia

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaisista ravintoloista yleisesti saatavilla olevat pizzat eroavat varsin paljon alkuperäisestä italialaisesta ruokalajista. Maailmalla on saatavilla mitä erikoisempia pizzoja, sillä täytevaihtoehdot vaihtelevat pitkälti maittain.

pizzamainos03032013

Nyt Dominos-ravintolaketju tarjoaa intialaisille asiakkailleen ehkä yhden oudoimmista pizzavaihtoehdoista. Cheesy Boloroni -pizzan juustokuorrutuksen alta löytyy nimittäin makaronia. Boloroni-nimi tuleekin yhdistelmästä makaronia ja bolognese-kastiketta.

Bolognese-termi on tosin pizzan sisältämän kastikkeen tapauksessa jokseenkin hämäävä, sillä se ei sisällä lainkaan lihaa. Suurin osa intialaisista on hinduja, joille lehmä on pyhä eläin. Näin ollen naudanliha ei ole maassa järin suosittua.