Kim Kardashianin seksikkyys katosi – paparazzikuvat eivät imartele

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kim Kardashian on eräs tämän hetken kuvatuimmista tyyli-ikoneista. Muodokkaan vartalonsa ansiosta tähti on saanut runsaasti ihailijoita, ja hän on hyödyntänyt menestystä lanseeraamalla esimerkiksi oman vaatemerkin.

32-vuotias Kim on viime aikoina keskittynyt äitiyden iloihin, kun hän odottaa kultansa Kanye Westin kanssa parin ensimmäistä lasta. Raskaus on kuitenkin vaikuttanut dramaattisesti neidon tyyliin, ja hän näyttääkin menettäneen osan seksikkyydestään. Tällä erää realitytähti ikuistettiin mammamaisessa asussa matkalla losangelesilaiselle kuntosalille.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.