Järkyttävä paljastus: Nuori pariskunta harrasti seksiä ruumiiden kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kun kerran näkee kuolleen ihmisen, ei sitä unohda koskaan. Neljä nuorta aikuista on tehnyt ainakin kahden kuolleen miehen kohtaamisen ikimuistoiseksi, sillä nuoret harrastivat seksiä heidän kanssaan.

Poliisit pidättivät hiljattain Chigacon esikaupunkialueella nuorista aikuisista koostuvan nelikon, joka oli sekaantunut karmivasti kahden miehen kuolemaan. Koko vyyhti alkoi siitä, kun parikymppisten miesten ruumiit löydettiin yhden kaveruksen asunnosta.

Poliisiraportit käsiinsä saanut Patch-lehti paljastaa, että tilanne oli saanut järkyttäviä piirteitä. Poliisille oli paljastunut, että nelikkoon kuuluneet olivat jatkaneet bilettämistä ja videoiden katselua, vaikka kaksi heidän kavereistaan olikin ollut samassa tilassa kuolleena.

Selkäpiitä karmiva toiminta ei kuitenkaan jäänyt tähän. Seurusteleva pari, 18-vuotias sekä 24-vuotias olivat harrastaneet seksiä ruumiideen päällä. Mies oli pyytänyt tätä tyttöystävältään, ja pistänyt ruumiit vierekkäin niiden päällä käytävää aktia varten. Kuolleilla miehillä oli ollut muovipussit päidensä ympärillä.

Nelikko on tunnustanut miesten tappamisen. Huffington Postin mukaan seksiä ruumiiden päällä tyttöystävänsä kanssa harrastanut saa kovimmat syytteet, sillä hän on pakottanut tyttöystävänsä kauheuksiin jo ennen kuolleiden kanssa sekstailua. Hän oli esimerkiksi pakottanut naisen ottamaan väärinpäin ristillä tehdyn polttomerkin pakaraansa.