Taylor Swiftin hitistä hulvaton netti-ilmiö – jo kymmeniä parodioita

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan kappaleissaan. Viimeksi sarjadeittaajan haukkumanimen saanut kaunotar erosi teinipoppari Harry Stylesistä.

Nyt kantrikaunottaren I Knew You Were Trouble -hitti soi kovasti radioaalloilla ympäri maailmaa, mutta samalla siitä on muodostunut hulvaton netti-ilmiö. Kappaleessa kuullaan nimittäin useita kertoja huudahdus, joka on verkkovideoilla korvattu lukuisilla erilaisilla äänillä. Niitä ovat esimerkiksi vuohen huuto, Nicolas Cage, itku ja vessan seinällä oleva automaattinen paperiteline.

23-vuotias Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.