Lacey Banghard alusvaatteisillaan – GG-rintamus ei jäänyt paitsioon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Lacey Banghard tunnetaan siitä, että neito nähtiin vastikään kotimaansa julkkisten Big Brother -talossa. Kaunotar julkaisee aika ajoin sosiaalisessa mediassa itsestään paljastavia otoksia.

Nyt 20-vuotias Lacey Banghard on nyt esitellyt kuvankaunista vartaloaan seuraajilleen Twitter-blogissaan. Julkkisneito nähdään otoksessa seksikkäissä alusvaatteissa, jotka eivät esimerkiksi hänen GG-kokoista rintamusta peittele.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Glamour-mallina tunnettu Banghard on viime aikoina lähinnä esitellyt kurvikasta kroppaansa The Sun ja Nuts -lehtien sivuilla. Big Brother -talossa hän sai aikaan riidan kävelemällä yleisiin suihkutiloihin alastomana, vaikka Heidi Montag oli aviomiehensä kanssa siellä tekemässä aamutoimia. Povekas Heidi suutahtikin Laceylle siitä, että tämä paljasteli hänen siippansa läsnäollessa.