Mummo tuhosi naapurin puutarhan – syytti koulutettua oravaa!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Naapureiden välit voivat joskus syystä tai toisesta muuttua katkeriksi. Joskus kyse on rajakiistoista, ja riita voi alkaa esimerkiksi toisen asukkaan puolelle ulottuvista häiritsevistä puiden oksista. Toisinaan riita syntyy taas hyvin erikoisesta syystä.

Brittiläistä eläkeläistä, Marion Websteriä, kuvaillaan helvetilliseksi naapuriksi. 78-vuotias nainen on nyt onnistunut tuhoamaan naapurinsa puutarhaistutukset. Hän antoi tekosilleen tavallisuudesta poikkeavan selityksen.

Webster uskoo nimittäin naapurinsa kouluttaneen oravan, joka teki selvää hänen omista kukkasistaan. Terhakka eläkeläinen antoi luonnollisesti takaisin samalla mitalla. Asiaa käsiteltiin oikeudessa, ja Websterin tuomittiin syyllistyneen ilkivallantekoon.

Hänet määrättiin pysymään rauhallisena seuraavan kuuden kuukauden ajan. Nainen on ollut naapurustonsa kauhu jo pidemmän aikaa, sillä hänestä on tehty vuodesta 2002 lähtien yli 40 valitusta. Mummon kerrotaan muun muassa huudelleen ja kiroilleen muille ihmisille ilman syytä, uutisoi Birmingham Mail -lehti.