NME-valitsi: One Direction huonoin yhtye, Harry Styles roisto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulun One Direction -poikabändin nuorin jäsen on naisseikkailuistaan tunnettu kiharapää Harry Styles. Tähti oli taannoin otsikoissa ikävän välikohtauksen vuoksi, sillä häntä heitettiin kesken keikan kengällä suoraan jalkoväliin.

Kuten poikabändit yleensä, myös One Direction jakaa melkoisesti ihmisten mielipiteitä. Nyt yhtyeen ehkä tunnetuin jäsen, Harry Styles, on valittu arvostetun NME-musiikkilehden vuotuisessa gaalassa vuoden roistoksi. Hänen jälkeensä jäivät muun muassa Englannin pääministeri David Cameron ja Gangnam Style -hitin tehnyt Psy.

– En usko tehneeni mitään pahaa. En kutsuisi itseäni roistoksi, Harry ihmetteli Metro-lehdelle.

NME-lehden lukijat eivät ilmeisesti olleet sama mieltä, sillä he valitsivat gaalan voittajat. One Direction ”voitti” lehden äänestyksessä gaalassa myös vuoden huonoimman bändin tittelin.

Harry Stylesin omatkin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.