Abigail Breslin teki järkyttävän puhelun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Abigail Breslin tuli tunnetuksi lapsitähtenä Little Miss Sunshine -elokuvasta. Hän on yksi nuorimmista näyttelijöistä, jotka ovat saaneet Oscar-ehdokkuuden roolityöstään. Tänä vuonna teinitähti nähdään muun muassa elokuvissa The Call ja Final Girl.

Nyt Abigail Breslin on onnistunut vahingossa järkyttämään pahaa-aavistamattoman sivullisen uuden elokuvansa kuvauksissa. 16-vuotias tähti näyttelee The Call -elokuvassa siepattua tyttöä. Erästä kohtausta kuvatessaan hänen piti soittaa kännykällä apua ollessaan lukittuna auton takakontissa.

Näyttelijätär luuli hänen käyttämänsä puhelimen olleen pelkkää toimimatonta rekvisiittaa, mutta yllättyi kuullessaan äänen linjan toisesta päästä. Abigail kuitenkin oletti tässä vaiheessa vastaajan olleen hänen vastanäyttelijänsä Halle Berry.

– Minä huusin ja itkin puhelimeen, kunnes yhtäkkiä toisesta päästä kuului ”Haloo?”. Jatkoin näyttelemistä, sillä luulin kyseessä olleen Halle Berryn. Ihmettelin tosin, miksi vastaaja ei kuulostanut lainkaan häneltä, Abigail Breslin tunnustaa Female First -verkkosivustolle.

– Soittoon vastannut tyttö sanoi, ”Voi luoja, mikä hätänä, oletko kunnossa?” ja tajusin, ettei se kuulu käsikirjoitukseen. Ohjaaja huusi kohtauksen poikki, ja huomasin soittaneeni vahingossa jollekin tytölle. Soitimme hänelle takaisin ja kerroimme vain tekevämme elokuvaa, Breslin jatkaa.

Abigail Breslinin uutisoitiin taannoin saaneen viikon työstä 230.000 euron palkkion. Zambezia-animaatioroolistaan hän puolestaan kuittasi 50.000 euron palkan. Tuntipalkka oli kohdallaan, sillä koko projekti oli hänen osaltaan ohi vain viidessä tunnissa. Ääninäyttelijän tuntipalkaksi tuli siis mukavan 10.000 euroa. Breslin nähdään ensi vuonna peräti kolmessa elokuvassa.