Poliisit tyrmistyivät: Batman toi etsintäkuulutetun poliiisiasemalle!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sarjakuvissa ja elokuvissa supersankarit taistelevat oikeuden puolesta ja ottavat roistoja kiinni. Aika ajoin maailmalta kantautuu tietoja myös supersankareilta mallia ottaneista tosielämän sankareista, jotka ovat joskus jopa pukeutuneet esikuvikseen.

Nyt tällainen tapaus on sattunut Englannin Bradfordissa, jossa Batman-asuun pukeutunut mies otti kiinni poliisin etsintäkuuluttaman rikollisen. Tarina ei loppunut kuitenkaan vielä siihen, sillä Batman toimitti etsityn rikollisen poliisiasemalle saakka.

Batmanin kiinni ottama 27-vuotias mies pidätettiin ja hän joutuu nyt leivättömän pöydän ääreen muun muassa varastetun tavaran välittämisestä ja petoksista. Nyt poliisi on julkaissut tästä erikoislaatuisesta tilanteesta valvontakameran ikuistamia kuvia.