Claudia Romani viihtyi yksikseen uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani on ollut viime vuodesta saakka paparazzien lempikohde, sillä hän keikistelee usein rannoilla bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Kaunotar tunnetaan erityisesti italialaisen jalkapallon ystävänä.

Eilen Claudia Romani kuvattiin nautiskelemassa Miami Beachilla, mutta kovin hiljaiseen aikaan. Rannalla ei ollut nimittäin pilvisen kelin takia juurikaan muita ihmisiä, joten kohukaunotar sai nauttia olostaan varsin rauhassa – paparazzia lukuunottamatta.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.