Anna Kendrick rohkeni poseeraamaan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Anna Kendrick nousi maailman tietoisuuteen Jessica Stanleyn roolista Twilight-elokuvasarjassa. Tähtikaunotar esiintyi taannoin David Lettermanin keskusteluohjelmassa, jossa ihmetytti yleisöä hauskalla kuppitempulla.

Nyt 27-vuotias Anna on lomaillut viime päivinä Puerto Vallartassa. Neitokainen julkaisi Instagram-palvelussa reissustaan myös seksikkään otoksen, jossa hänet nähdään mustassa selän paljastavassa uimapuvussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Anna Kendrick on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Twilight-elokuvien naistähti aloitti näyttelemisen jo kymmenvuotiaana. Äskettäin neitokainen esiintyi pian Suomessakin ensi-iltansa saavassa Pitch Perfect -musiikkikomediassa, jossa hän liittyy mukaan sekalaiseen naiskuoroon.