Star Wars -yllätys: Alkuperäinen Prinsessa Leia tekee paluun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Taannoin Fisher joutui huumekohun keskiöön, sillä vanhoista valokuvista paljastui kokaiinin käyttöön vihjaavia yksityiskohtia.

Nyt näyttelijätär on paljastanut yksityiskohtia suunnitelmistaan, jotka varmasti ilahduttavat monia alkuperäisten Tähtien sota -elokuvien faneja. Fisher on kertonut The Sun -lehdelle palaavansa kuuluisimpaan rooliinsa tulevassa Tähtien sota: Episodi VII -elokuvassa. Näyttelijättärellä on myös näkemys siitä, minkälainen hahmo prinsessa Leia olisi nykyään.

– Vanha. Hän on intergalaktisessa vanhainkodissa. Uskon, että hän olisi aivan samanlainen kuin ennenkin, vain hitaampi ja haluttomampi osallistumaan isoihin tappeluihin, Carrie Fisher vitsailee The Sunille.

Päivitys: Sittemmin Fisher on perunut puheensa ja kertonut paljastuksen olleen vitsi. Hän meni mahdollisesti paljastamaan liikaa tulevasta elokuvasta ennen aikojaan ja ilman studion lupaa.

J.J. Abramsin ohjaaman Tähtien sota: Episodi VII -elokuvan julkaisuajankohta on asetettu vuodelle 2015. Fisherin tapaan aiemmissa Tähtien sota -elokuvissa nähdyn Harrison Fordin uumoillaan palaavan rooliinsa Han Solona uudessa elokuvassa. Luke Skywalkeria näytelleen Mark Hamillin on jo aiemmin uutisoitu esiintyvän tulevassa Tähtien sota -elokuvassa.

55-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua Prinsessa Leian metallibikineihin. Hän laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.