Hulvaton vuohi-ilmiö leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa nähdään usein hassuja videoita, memejä tai kuvia, jotka leviävät ympäri verkkoa helposti – erityisesti sosiaalisen median kautta. Yleensä yksinkertaiset vitsit uppoavat netin käyttäjiin parhaiten.

Viimeisin villitys lienee hulvattoman hauskat vuohivideot, joissa tunnettujen artistien ja yhtyeiden musiikkivideoihin on lisätty määkiviä vuohipukkeja. Idea sinänsä on simppeli – vuohen kiljaisu on miksattu sopivaan kohtaan biisiä. Kerroimme muutama päivä sitten kuinka vastaavan videon kohteeksi joutui Taylor Swift. Hän ei suinkaan ole ainoa.

Vuohivideoita katsellessa ei nauruhermoja tarvitse säästellä. Vuohituksen kohteeksi ovat joutuneet esimerkiksi Bon Jovin Living On a Prayer, Justin Bieberin Baby, pari kappaletta Skrillexiltä, jopa Adelen Rolling Into The Deep ja tietysti kaikkien rakastama Rebecca Blackin Friday.